Thuis

Beijing Ocean Renda Petroleum Equipment Co., Ltd.

Certificaten
Van goede kwaliteit workover rig voor verkoop
Van goede kwaliteit workover rig voor verkoop
Klantenoverzichten
Wij hebben cooporated lange tijd met elkaar. Het is een goede partner.

—— Mevr. Irina Kantsur

De manier u wilt is de beste manier.

—— Azizkhon Sabirov

Ik ben online Chatten Nu

Beijing Ocean Renda Petroleum Equipment Co., Ltd.

1 2 3 4
Beijing Ocean Renda Petroleum Equipment Co., Ltd. Beijing Ocean Renda Petroleum Equipment Co., Ltd. Beijing Ocean Renda Petroleum Equipment Co., Ltd. Beijing Ocean Renda Petroleum Equipment Co., Ltd.
Kantoor Kantoor Meeting Room Meeting Room

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Agent
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Zuid-Amerika
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : Oceaanrenda
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 8000000-100000000
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 70% - 80%

Co. van het de Aardoliemateriaal van Peking is OCEAANdieRENDA, Ltd (hierna als „HYRD wordt bedoeld“) een volledige dochteronderneming van „sina-Amerika Renda Group Company“ in China. Gevestigd in 2006, heeft HYRD geregistreerde hoofd 12.5 miljoen RMB en gemiddelde de jaarlijkse bedrijfsopbrengst 50 miljoen RMB, in het uitvoeren van en het invoeren van olie en gasboringsmachines en materiaal, met de logistiek en de technische diensten als drager afmet specialisatie studeert. En het is een hoogst concurrerend professioneel bedrijf met de snelle ontwikkeling in de energieindustrie.

HYRD hangt uitstekende Chinese natie aan de culturele traditie en de diepe integriteitsachtergrond, van het plaats (Peking) voordeel in informatie, technologie, talenten en veel andere aspecten, doelstellingen bij de internationale tendens van de olieontwikkeling door de sterke technische hoge kracht afhangen, - de bevoegdheid van de kwaliteitsdienst en het strikte systeem van de kwaliteitsgarantie, eerst op het ondernemingsprincipe van „Kwaliteit, de dienstparamountcy“, aandringen en de klanten en de markt met de uitstekende productkwaliteit en het superieure de dienstconcept winnen.

 

HYRD heeft een professioneel die team van internationale projectverrichting aan op de hoogte brengen, met volledige technologie en rijke beheerservaring, die van ganser harte HYRD maakt hoogte leveren - kwaliteit en de professionele dienst voor de klanten. Momenteel, bestaat HYRD uit Internationale Commerciële Afdeling, Binnenlandse Commerciële Afdeling, Administratieve Personeelsafdeling, Financiële Afdeling, Technische Afdeling en Materiële Steunafdeling. HYRD heeft een volledige dochteronderneming in olieveld in stad de Noord- van China Renqiu in Hebei-provincie, en tegelijkertijd, heeft representatieve bureaus in Doubai, Iran, Colombia, Amerika en Rusland rondom de wereld.

 

Van bij het begin tot nu toe, heeft HYRD met de ondernemingsgeest van „bereidend overeengestemd en innovatief, houd verbeterend“, en passen de Certificatie van het de Kwaliteitsbewakingssysteem van ISO 9001-2008 Met strenge houding en perfect systeem. HYRD is gerechtigd Ruggegraat Internet de „Chinese Onderneming van de van de Certificatie kredietonderneming Systeemsteekproef“ en Alibaba „Eerlijke Leverancier“; en tegelijkertijd, zijn wij de in aanmerking komende leverancier voor CNPC en SINOPEC. Door de lange samenwerking, heeft HYRD regelmatig vennootschap met BOMCO, SJ-Co. van Aardoliemachines, SINOPEC, Co. van de Aardoliemachines van CNPC Bohai, Ltd, CPTDC, en „Nabors“, „Weatherford“, „Baker Hughes“ en een andere internationale beroemde ondernemingen, gevestigd en reeds goede economisch en sociale uitkeringen bereikt.

 

In aanwezigheid van kansen en uitdagingen die de het materiaalvan oliemachines marktontwikkeling in binnen- en buitenland brengt, bevindt HYRD zich in hetzelfde gebiedsstadium met brede visie en open houding, streeft naar samenwerking en ontwikkeling met oprechtste karakter, en streeft voor reputatie en voortreffelijkheid met esthetische normen. Wij zien ons stap voor stap met uw participatie en steun in de rooskleurige toekomst te ontwikkelen ernaar uit.

 

Beijing Ocean Renda Petroleum Equipment Co., Ltd.

 

 

Contactgegevens
Beijing Ocean Renda Petroleum Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Amy

Tel.: 86-010-84828178

Fax: 86-010-84828198

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)